Számunkra a vevő nem csak addig fontos míg el kell adni egy terméket. Kiemelten kezeljük a vásárlói visszajelzéseket is a műanyag tányérok kapcsán. Sok esetben egy-egy ilyen értékelés világított rá egy valós problémára, amellyel tökéletesíteni tudtuk a terméket.

Vevőelégedettség

A vevőink javarészt arról számolnak be a használatot követően, hogy nagyban megkönnyíti a munkájukat a Repeta törhetetlen műanyag tányér napi használata. Sokkal kevesebb selejtet termelnek, fizikailag nem fáradnak el a könnyebb súly miatt és nem utolsó sorban az ár miatt több forrást tudnak fordítani más hasznos beszerzésre.

Balmazújváros Református Egyházközség értékelése

“Referencia levél, mely készül a Balmazújvárosi Református Egyházközség 400 adagos főzőkonyháján Balmazújvárosban. 2013. augusztusában hallottunk a REPETA törhetetlen menza tálaló edényekről először a Hunnia Kristály Kft. ajánlása alapján.

Alapos megfontolás után a minták tesztelését követően döntöttünk a REPETA edények vásárlása mellett, melyet augusztusban ki is szállított az említett cég.

A vásárlás óta eltelt két hónap tapasztalati a következőek:

Az edényeket naponta használjuk, kisgyermekek étkeztetése esetében is. Többször előfordult, hogy az edényeket leejtették, törés, csorbulás, az eltelt két hónapban nem volt. A porcelánból készült edények ezt nem bírták volna ki.

Az tányérok valóban törhetetlenek. Nagyon szerencsés az edények 20 dkg-os súlya, ami különösen kis gyermekek étkeztetésénél jelent előnyt a kétszer súlyosabb porcelán edényekkel szemben. Már nem olyan nehezek a tálcák.

Tálalás alkalmával hasonlóan előnyös a fele annyi súly a tálalást végző konyhai dolgozókat kíméli. Mosogatás alkalmával nem merül fel probléma a mosogató szerrel szemben ellenállóak a tányérok.

Mikrohullámú sütőben is használjuk az edényeket, probléma mentesen.

Repeta műanyag tányér
Repeta tányércsalád

Olyan ételek esetében mint a paradicsom leves, cékla vagy pörköltök nem fordult elő elszíneződés az edényekkel.

A tányérok jól beváltak, probléma mentesen használjuk őket. Az eddigi tapasztalataink alapján jó döntés volt a REPETA edények beszerzése.” – írja Szabadi Árpád iskola igazgató

műanyag tányér referencia levél
Repeta referencia levél

Számunkra ez a legfontosabb

Amennyiben Önnek is van tapasztalata a műanyag tányér-ral kapcsolatban, kérem ossza meg velünk elérhetőségeink egyikén.